Uma Paro by COMO, Bhutan

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa erbjuder gästerna en oförglömlig vistelse - med service i världsklass och en ny standard av lyx på Mallorca, långt från den vanliga upptrampade turiststråket.

Bo strax intill stranden i ljusa, spatiösa rum med balkong eller terrass, eller i en helt egen villa med pool.

Nio privata villor och 20 lyxiga rum med färgstarka accenter av bhutanesisk hantverkstradition. Allt med rena linjer för att skapa den design som COMO Hotels och Resorts är kända för.

Uma Paro by COMO, är en intim, 29-rums resort som erbjuder de mest exklusiva privata villorna i Bhutan med ett avundsvärt läge i Parodalen. Läget är utmärkt med lagom avstånd till landets stora kulturella landmärken. Stilen utgörs av lokala hantverk i kombination med COMOS samtida design. Aktiviteter för alla smaker med allt från yoga till campingäventyr i Himalaya.

En vistelse på Uma Paro by COMO är en djupdykning i Bhutans säregna kultur, men också ett tillfälle att njuta lyxen av en COMO resort. Med läge i Parodalen finns hela tiden en närhet till höjdpunkterna i det buddhistiska landet. Här finns Tiger’s Nest kloster som är byggt på en klippasida, Thimpus många museer, kloster och marknader.

De nio privata villorna och de 20 lyxiga rummen har alla färgstarka accenter av bhutanesisk hantverkstradition. Allt med rena linjer för att skapa den design som COMO Hotels och Resorts är kända för. Andra lyxiga faciliteter inkluderar ett spa och ett prisbelönt kök. Bukhari, tillika en kunglig favorit.