Kryssning - Road to Mandalay

Kryssa på floden Ayeyarwady i asiatiska juvelen Burma. På vägen syns vackra kloster, stupor och tempel såväl som de gamla huvudstäderna Sagaing, Ava, Almarapura och Mandalay. Ombord på Orientexpressens kryssning i Burma, bjuds det på sagolika utsikter. Resorna är mellan 3-11 nätter långa och sträcker sig över olika delar av Ayeyarwady-floden.

Resor_till_Mandalay-i-Burma_med_Nygren_Lind_Resebyrå-1 Resor_till_Mandalay-i-Burma_med_Nygren_Lind_Resebyrå-2 Resor_till_Mandalay-i-Burma_med_Nygren_Lind_Resebyrå-3 Resor_till_Mandalay-i-Burma_med_Nygren_Lind_Resebyrå-5 Resor_till_Mandalay-i-Burma_med_Nygren_Lind_Resebyrå-6.jpg. Resor_till_Mandalay-i-Burma_med_Nygren_Lind_Resebyrå-7
<
>

Bagan, med sina 3000 tempel och 2500 stupor, är en fantastisk destination. Mandalay, med sina 150 år är är huvudstaden för landets produktion av bladguld. Staden kallas också landets religiösa och kulturella centrum och har över 700 pagodor såväl som en jademarknad. Det finns mycket vackert att se och göra längs denna karaktärsfyllda kryssning.

På kryssning till Mandalay finns tid för aktiviteter och avkoppling

Besök Mingun och se världens största tempelklocka. Klockan väger 90 ton och är 150 meter högt. Maymo, också kallat Pyin U Lwin, en bergsby och före detta militär utpost. En plats med svalkande och friskare klimat under sommaren. Ombord på kryssningsfartyget finns gott om utrymme för avkoppling och vackra vyer. Tiden kan ägnas åt föreläsningar om lokala destinationer, eleganta måltider, nedvarvning i poolen och guidade utflykter i land.

Unika tips om kryssning till Mandalay i Burma

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.