Baros Maldives

Baros på Maldiverna är ett exklusivt paradis på en liten korallö i Indiska Oceanen. De har ett eget korallrev och ligger bara 25 minuter med båt från Maldivernas Internationella Flygplats. Baros är en prisbelönt boutiqueanläggning som är känd för diskret, personlig service.

Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-Baros3-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-Baros2-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-Baros-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-Baros5-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-Baros7-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-Baros8-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-Baros6-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-Baros4-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Det erbjuds smakfulla utformade strand- och vattenvillor med smakfull inredning. Beach Villorna med klassisk elegans, ligger i frodig vegetation. Vatten Villorna, som många har privata pooler, gör Baros till en av de mest romantiska öarna i Maldiverna, den perfekta ön för en underbar smekmånad.

Upplev hjärtlig gästfrihet på Baros på Maldiverna

Inspirerat av Maldivernas traditioner med hjärtlig gästfrihet är Baros en tropisk ö-dröm, med fantastisk mat, ett underbart Spa, gym, och ett stort utbud av utflykter på land och i vattnet. Snorkla i och runt det vackra korallrevet eller paddla runt i ett av världens kristall klaraste vatten eller kanske göra en båtutflykt med egen besättning?

Unika resetips om resor till Maldiverna

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.