Castell Son Claret

En del av Mallorcas historia, Castell Son Claret grundades 1450 och fick sitt nuvarande utseende på 1800-talet. Kärleksfullt restaurerad öppnades ett boutiquehotell 2013 med en traditionell exteriör och modern inredning som representerar lokala konstnärer och hantverkare.

Resor-till-Mallorca-hotell-Son-Claret8-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-hotell-Son-Claret7-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-hotell-Son-Claret6-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-hotell-Son-Claret5-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-hotell-Son-Claret4-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-hotell-Son-Claret3-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-hotell-Son-Claret2-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-hotell-Son-Claret-med-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Castell Son Claret är medlem av Leadings Hotels of the World, en internationell hotellkedja med lyxiga, lite mindre hotell över hela världen. Hotellet har endast 38 sviter och rum på en 326 hektar stor, vacker, historisk egendom. Castell Son Clarets restaurang Zaranda är den enda två Michelin-stjärniga restaurangen på Balearerna.

Två Michelin-stjärnig restaurang på Mallorca

Restaurang Zaranda hämtar inspiration från trädgårdarna och det återfinns i läckra cocktails, restaurangmenyer och i skönhets- och spa-behandlingar. Son Claret är ett riktigt litet paradis på Mallorca som gästerna motvilliga checkar ut ifrån. Ägarna driver hotellet med passion och kärlek som märks i detaljerna.

Resor till Mallorca med boende på Castell Son Claret

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.