Clemente Palace Kempinski

Detta anrika palatset ligger vackert med exklusivt läge på den privata ön San Clemente, bara några minuter med båt från den hektiska San Marco Platsen på Venedig. Här finner du lugn och ro samt avskildhet i de härliga trädgårdarna. Rummen och sviterna i palatset är klassiskt och smakfullt inredda.

Resor-till-Venice-i-Italien-med-boende-Kempinski-San-Clemente-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå_6 Resor-till-Venice-i-Italien-med-boende-Kempinski-San-Clemente-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå_5 Resor-till-Venice-i-Italien-med-boende-Kempinski-San-Clemente-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå_4 Resor-till-Venice-i-Italien-med-boende-Kempinski-San-Clemente-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå_3 Resor-till-Venice-i-Italien-med-boende-Kempinski-San-Clemente-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå_2 Resor-till-Venice-i-Italien-med-boende-Kempinski-San-Clemente-hos-Nygren-&-Lind-resebyrå
<
>

Njut av italienska och venetianska specialiteter serverad med omsorg på Clemente Palace Kempinskis tre restauranger. Slappna av vid hotellets utomhuspool, håll i gång i eget tempo på tennisbanan och träna på hotellets toppmoderna gym. Avslut dagen med sköna behandlingar i Clemente Palace Kempinski Spa. Allt detta gör ön till den perfekta platsen för dig att varva ner fullständigt efter en upplevelserik och hektisk dag i romantiska Venedig. Upptäck Clemente Palace Kempinski!

Palatset Clemente Palace Kempinski på ön San Clemente

San Clemente Island ligger i hjärtat av den venetianska lagunen, bara 10 minuter från Piazza San Marco med båt. Det enda sättet att nå denna privata reträtt är med båt, en trevlig upplevelse för alla besökare. Titta på skyline i Venedig blekna när du närmar dig det slående San Clemente-palatset. Båtturen är utan kostnad för gäster på hotellet.

Unika resetips om lyxigt boende på Clemente Palace Kempinsk

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.