Conrad Maldives Rangali Island

Conrad Maldives Rangali Island är en unik ö i Maldiverna som består av två öar sammanlänkade med en 500-meter lång bro. Conrad omges av ett unikt och levande korallrev som bjuder in till drömlik dykning och snorkling. Med ett kristallklart turkost vatten runt din villa, så långt ögat kan se, får du även vackra intryck av havets aktiva liv under ytan.

Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-lyxiga-Conrad-Maldives6-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-lyxiga-Conrad-Maldives5-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-lyxiga-Conrad-Maldives4-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-lyxiga-Conrad-Maldives2-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-lyxiga-Conrad-Maldives-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Maldiverna-med-boende-på-lyxiga-Conrad-Maldives3-med-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Spännande måltider njuts av i Maldivernas första undervattensrestaurang. Medans kulinariska rätter serveras med elegans och superb service, kan du skåda havets aktiviteter även här. Den hektiska vardagen hemma känns långt bort när du i lyxiga omgivningar bara är och njuter – Conrad Maldives Rangali Island ger dig ett lyckligt rus.

Lyxigt boende på Conrad Maldives Rangali Island

Välj att bo i vattenvilla eller på själva ön i en strandvilla – reser ni tillsammans som familj, finns alternativet family Water Villas och önskas något i exklusiv Spa-stil, kan nog en Spa-retreat villa passa utmärkt för dig. Spaupplevelsen är unik där du ligger på massagebritsen och lyssnar på vågorna och kikar ner på fiskarna i havet. Med upplevelsespaket på 1, 3 och 5 timmer kan du uppleva öns faciliteter på nära håll.

Unika resetips om lyxigt boende på Conrad Maldives Rangali Island

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.