Eagles Palace, Halkidiki

Eagles Palace, ett 5-stjärnigt hotell, är ett av de få lyxhotell i Grekland som lyckas kombinera oklanderliga genuin service, fantastiska stränder, frodiga trädgårdar till en härlig plats för semestersugna gäster som endast önskar slappna av.

Eagles-Palace-Halkidiki-Grekland---vattensport---Nygren-&-Lind-Resebyrå Eagles-Palace-Halkidiki-Grekland---pool---Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-Spetses-i-Grekland-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå_6 Eagles-Palace-Halkidiki-Grekland---suite--Nygren-&-Lind-Resebyrå Eagles-Palace-Halkidiki-Grekland---strand---Nygren-&-Lind-Resebyrå Eagles-Palace-Halkidiki-Grekland---restaurang---Nygren-&-Lind-Resebyrå Eagles-Palace-Halkidiki-Grekland---bungalow---Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-Spetses-i-Grekland-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå_5
<
>

Detta unika och eleganta hotell, ligger bara 4 kilometer från Ouranoupolis, en av de vackraste byarna i Halkidiki. Här erbjuds du en oförglömlig semester full av fantastiska upplevelser, underbar mat på 4 olika restauranger och en rofylld miljö. Båtar tar deras gäster till deras nya Eagles Palace Island Club på ön Drenia. Med miljövänligt tänk och sköna stränder, skäms gästerna bort med varmhjärtad service.

Res med barnen till resorten Eagles Palace på Halkidiki

Eagles Palace är lika måna om att bemöta alla familjemedlemmars förväntan till en efterlängtad semester i Grekland. Yngsta barnen stortrivs i Kids Clubs med roliga aktiviteter, plask i barnpool och vattensporter speciellt format för deras behov och önskan. Drömlikt Spa tar hand om de vuxna, kvällsunderhållning under stjärnorna, gastronomiska upplevelser, goda viner – här finns något för alla. Välj att bo i rum, suiter eller bungalows – välj efter storlek och antal på resesällskapet… eller vad sägs om sjöutsikt?

Unika restips om lyxigt boende – Eagles Palace på Halkidiki

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.