Entumoto Camp, Kenya

Entumoto Safari Camp är vår absoluta favorit vad gäller safari i Kenya. Det är en ny camp med en gammal historia, Karl von Heland, som är initiativtagare till campen, hade en farfar som var förman hos Karen Blixen, den kända danska författarinnan som bodde i Kenya.

Safari-Kenya-med-boende-på-Entumoto-Camp-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå_6 Safari-Kenya-med-boende-på-Entumoto-Camp-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå_5 Safari-Kenya-med-boende-på-Entumoto-Camp-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå_4 Safari-Kenya-med-boende-på-Entumoto-Camp-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå_3 Safari-Kenya-med-boende-på-Entumoto-Camp-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå_2 Safari-Kenya-med-boende-på-Entumoto-Camp-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå Safari-Kenya-med-boende-på-Entumoto-Camp-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå_7 Safari-Kenya-med-boende-på-Entumoto-Camp-hos-Nygren-&-Lind-Resebyrå_8
<
>

Entumoto Private Safari Camp ligger förhöjd i bergen vid Megwarras brant med fantastisk utsikt och solnedgångar över Mara slätterna. Campen är en del av Siana Conservancy, på gränsen till det djurrika Masai Mara, mellan parkerna Oloolaimutia och Sekenani. Entumoto är en intim, exklusiv Tented Camp, utformad för att ge gästerna total komfort.

I Afrikas hjärta – Entumoto Safari Camp i Kenya

Här finner du den otroliga känslan av att vara en del av den stora Afrikanska vildmarken – den öppna savannen, dofter av bushen och ljud från dess rika djurliv. Du skyddas av Maasai krigare och rangers dag som natt. Ett av familjetälten på Entumoto, det har ett vardagsrum med öppen spis i mitten och två sovrum, med var sitt badrum. Detta är något för dig, som vill ha en naturupplevelse utöver det vanliga men ändå inte ge avkall på bekvämligheten. Upplev spänningen med att vara i hjärtat av Afrika!

Unika resetips om boende på Entumoto Safari Camp

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap