Grand Hotel Portal Nous

Ett nyöppnat boutiquehotell på Mallorca strax söder om Palma på egen strand precis vid hotellet. Grand Hotel Portal Nous är ett snyggt och toppmodernt designhotell som endast tillåter vuxna och har en superb butler service. Alla rum är helt vita men med mycket färg på inredningens textilier.

Resor-till-Mallorca-med-boende-i-Palma-Grand-Hotel-Portal-Nous9-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-med-boende-i-Palma-Grand-Hotel-Portal-Nous8-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-med-boende-i-Palma-Grand-Hotel-Portal-Nous7-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-med-boende-i-Palma-Grand-Hotel-Portal-Nous6-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-med-boende-i-Palma-Grand-Hotel-Portal-Nous5-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-med-boende-i-Palma-Grand-Hotel-Portal-Nous4-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-med-boende-i-Palma-Grand-Hotel-Portal-Nous3-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-med-boende-i-Palma-Grand-Hotel-Portal-Nous2-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Mallorca-med-boende-i-Palma-Grand-Hotel-Portal-Nous-med-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Boutiquehotellet har totalt 66 hotellrum och sviter samt 4 penthouse. De 10 sviterna har alla teman och är helt olika med olika namn – Game suite, Stargaz, Naughty, Spa och alla är häftigt och imponerande inredda. Till de 4 penthousen ingår en BMW under vistelsen. Hotellet har även Spa, restaurang och pool.

Boutiquehotell för vuxna på Mallorca

Grand Hotel Portal Nous passar perfekt för par mellan 30 – 55 år som vill bo vid strand utanför huvudstaden Palma di Mallorca. Palma di Mallorca ligger nära och önskar man sig en mer vibrant och livlig kväll i huvudstaden med tapasrestauranger och uteliv, är det nära och bekvämt att ta sig dig. Önskar man sig även till den populäre och hippa klubben Puro Beach, så erbjuder hotellet gratis shuttle dit.

Unika resetips om resor för vuxna till Mallorca

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.