Hotel Goldener Berg, Österrike

I ett unikt läge vid Sonnenplateau des Arlbergs i Oberlech, ligger det 4-stjärniga Hotel Goldener Berg inramat av de omgivande bergen, naturen och de gröna ängarna. På sommaren hamnar hotellet mitt i Arlbergs vandringsområden.

De 43 moderna gästrummen och sviterna med alpin charm, varav några fortfarande har kakelugn, förkroppsligar såväl lyx som gemytlighet. Hotel Goldener Berg förfogar över tre restauranger, en hotellbar, en barnstuga samt två stora solterrasser med panoramavy över hustaken i Lech.

Konceptet Alpin spa uppkom vintern 2002/2003 efter att länge ha varit en dröm, har fått mottot ”Back to the real world” och garanterar exklusivitet. Utbudet av behandlingar inkluderar lokaler för fitness, kosmetik, bad, inpackningar och massage, bassänger och bastu.Till örtinpackningarna använder hotellet sig av växterna från sommarängen på den främre sidan av Goldener Berg och till lerinpackningarna används den lokala leran. Från bubbelpoolen utomhus kan du njuta av den spektakulära utsikten över Lechs vackra bergsområde.