Explora Journeys

Utforska en värld av elegans och äventyr med Explora Journeys, där varje kryssning är en exklusiv upplevelse designad för att inspirera och förtrolla. På lyxiga fartyg kombineras sofistikerad design med enastående service för att skapa en kryssning som infriar just dina förväntningar och behov. Vare sig du drömmer om att segla genom Medelhavets glittrande vatten eller upptäcka exotiska platser i Karibien, erbjuder Explora Journeys en skräddarsydd resa för alla smaker.

Lyxkryssning_Explora_Journeys_champagne_1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_kryssningsfartyg_på_havet-1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_pool_solnedgång_1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_drink_1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_europa_1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_grönsaker_1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_i_karibien-1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_jacuzzi_1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_kryssningsfartyg_1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_kryssningsfartyg_på_havet2-1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_pool_1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråLyxkryssning_Explora_Journeys_bartender_1800x1200_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Med Explora Journeys har du möjlighet att upptäcka världens mest fascinerande destinationer på en och samma lyxkryssning. Kryssningarna tar dig till pittoreska kuststäder, historiska metropoler och avlägsna paradisöar, allt medan du njuter av komforten och lyxen ombord. Varje hamn erbjuder nya äventyr och oförglömliga upplevelser – från kulturella utflykter och kulinariska äventyr till avkopplande dagar på orörda stränder.

Global gastronomi serveras i all inclusive

Restaurangerna ombord Explora Journeys hämtar inspiration från olika platser i världen och är mycket engagerade i att utnyttja lokala och hållbara resurser. En gastronomisk filosofi baserad på kreativitet, hållbarhet och kvalitet, allt inramat i en sofistikerad miljö. När du reser med Explora Journeys ingår det mesta i priset så du känner dig riktigt bortskämd och kryssningen genomsyras av med välbefinnande, och avkoppling. Som gäst kan du njuta av din måltid i samtliga restauranger ombord. Dessutom har du conciergeservice 24 timmar om dygnet och möjlighet att njuta av din middag i din privata svit.

Lyxiga suiter i en oas av avkoppling och välbefinnande
Sviterna ombord på Explora Journeys fartyg är ett riktigt ”hem hemifrån”. Njut av din vistelse ombord i allt från en mysig och intim Ocean Terrace Suite till en lyxig Ocean Residence. Oavsett val är Explora Journeys vackra sviter genomsyrade av lyx, komfort och ett särskilt öga för detaljer. På Explora Journeys är ditt välbefinnande i fokus. På kryssningarna upplever du toppmoderna spaanläggningar där du kan njuta av avslappnande behandlingar (mot avgift), yoga-sessioner med havsutsikt och moderna träningsfaciliteter. Det erbjuds också en rad hälsosamma matalternativ och wellness-program för att säkerställa att du känner dig frisk och återhämtad under hela kryssningen.

Unika resetips och skräddarsydda kryssningsprogram

Ring oss! Vi tar hand om alla detaljer, från flygbokningar till hotellvistelser, för att skapa en skräddarsydd och lyxig reseupplevelse.

Vanliga frågor och svar

Hur många passagerare tar Explora Journeys?

Explora Journeys har kapasitet för 922 passagerare

Hur många suiter har Explora?

Kryssningsfartyget har en kapacitet på 461 sviter ombord inklusive 1 Owner suite, 22 Ocean Residences, 67 Ocean Penthouses och 371 Ocean Terraces och Ocean Grand Terrace Suites. Vi har också 82 generationsvänliga anslutande sviter tillgängliga för familjer eller sällskap av vänner och familj som reser tillsammans.

Vilka destinationer & kryssningar kan jag välja mellan?

Explora kryssar i Medelhavet & Västra Europa, Karibien & Centralamerika, Röda havet & Arabiska halvön. Kryssningsfartyget seglar också på Grand tours. Hör närmare med din resebyrå för mer information.