Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Resorten ligger majestätiskt på en klippa med utsikt över det turkosa vattnet i Omanbukten. När du anländer till den palatsliga Al Husn, som betyder "slott" på arabiska, står traditionellt klädda dörrmän innanför de tunga snidade trädörrarna för att bjuda på ett kungligt välkomnande som sig bör på ett riktigt arabiskt palats.

Resor-till-Oman8-med-hotell-Al-Husn-Resort-and-Spa-hos-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Oman3-med-hotell-Al-Husn-Resort-and-Spa-hos-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Oman2-med-hotell-Al-Husn-Resort-and-Spa-hos-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Oman-med-hotell-Al-Husn-Resort-and-Spa-hos-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Oman7-med-hotell-Al-Husn-Resort-and-Spa-hos-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Oman4-med-hotell-Al-Husn-Resort-and-Spa-hos-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Oman5-med-hotell-Al-Husn-Resort-and-Spa-hos-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Oman6-med-hotell-Al-Husn-Resort-and-Spa-hos-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Inom några sekunder blir resan hemifrån till Shangri-La Al Husn ett avlägset minne när du omfamnas av och sjunker in i denna magiska atmosfär. Du finner Omanska och Mauriska influenser och innergården är inspirerad av Alhambra i Granada. Du kommer att få en kulinarisk resa på hotellets restauranger som erbjuder utsökta arabiska och internationella rätter av högsta klass.

Privat strand på Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Som gäst på Shangri-La Al Husn Resort & Spa, har du dessutom tillgång till de två systerhotellens restauranger, totalt 15 stycken! Den privata och avskilda 100 meter långa stranden och magnifika infinity-poolen är reserverad enbart för Al Husn´s gäster.

Unika resetips om lyxigt boende på Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.