Steenberg Hotel

Steenberg Hotel är ett anrikt och oklanderligt femstjärnigt hotell med lyxiga rum och sviter placerade med omtanke runt på 1700-talets bondgårdar på fastigheten. Steenberg har framröstats till Afrikas bästa hotell flera gånger under de senaste åren med motiveringen att en vistelse på Steenberg har ofta beskrivits som en av de bästa reseupplevelserna i världen.

Resor-till-Steenberger-Hotel-i-Sydafrika2-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Steenberger-Hotel-i-Sydafrika5-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Steenberger-Hotel-i-Sydafrika-vin2-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Steenberger-Hotel-i-Sydafrika-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Steenberger-Hotel-i-Sydafrika4-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Steenberger-Hotel-i-Sydafrika3-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Steenberger-Hotel-i-Sydafrika-vin-med-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Steenberg Hotel erbjuder 24 rum med moderna, öppna utrymmen och terrasser där du kan välja mellan olika rumskategorier som har utsikt över vingårdar eller golfbanor. Många av rummen har privata uteplatser där gästerna kan njuta av tiden ensam i kontemplation med en möjlighet att återuppliva sinnena – hitta lugnet, hitta inner frid – hitta sig själv.

Rummen på Steenberg Hotel berättar en historia

Tre av de vackra rummen är Heritage Suites, som berättar tre historiska epoker av Kap Verde: Den holländska Östindien, Cape Colonial och Khoi-Khoi. Den ursprungliga herrgården, en provinsiell arv, är värd för rum som har omsorgsfullt restaurerats för att erbjuda en nådig kombination av gammal charm och moderna bekvämligheter. Servicen på Steenberger Hotel är oerhört viktigt och med en personalandel på 80 personer till 50 gäster, garanteras gästerna varm och personlig service hela tiden under deras vistelse.

Unika resetips om resor till Sydafrika

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.