Venezuela är en stat i norra Sydamerika som gränsar till Brasilien, Colombia och Guyana. Med sina Andinska toppar, den karibiska kusten, sina idylliska öar, frodiga gräsmarker som pryds med vilda djur, den ångande Orinoco Delta och världens högsta vattenfall, Angel Falls, är det få länder i världen som kan mäta sig med Venezuelas vackra kontrastfulla natur.

resor_venezuela_strand_nygren_lindresor_venezuela_palmer_nygren_lindresor_venezuela_isla_margarita_nygren_lindresor_venezuela_gräsmarker_natur_nygren_lindresor_venezuela_flodbåt_nygren_lindresor_venezuela_empanada_nygren_lindresor_venezuela_cuarigua_nygren_lindresor_venezuela_choroni_natur_nygren_lindresor_venezuela_befolkning_nygren_lindresor_venezuela_angel_falls2_nygren_lindresor_venezuela_angel_falls_nygren_lind
<
>

Salto Ángel eller Angel Falls, är världens högsta vattenfall och Venezuelas vackraste och mest populära turistattraktion. Ett besök till vattenfallen sker normalt i två steg. Flyg in till närmaste by Canaima och vidare med båt. Båtturen är lika minnesvärd som själva vattenfallet och en sann upplevelse. Övernatta i lägren längs med floden – din resa blir både magisk och oförglömlig.

Strandälskaren hittar sitt paradis i Venezuela

Ett mer avslappnat semesterliv finns vid Venezuelas vackra kust mot Karibiska havet. Alla strandälskare hittar sitt paradis med kritvita stränder och höga palmer. Den livliga huvudstaden Caracas bjuder in till rik historia, kulturella platser och är välkänd för sitt cuisine av hög kvalité. Restauranger serverar utsökt mat från alla världens hörn och klubbarna spelar gungande karibiska låtar natten lång. Caracas har med sin toppmoderna flygplats, blivit ett populärt stopp på resor mellan Europa och Sydamerika.

Unika resetips om resor till Venezuela

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.