The Gore, London

Hotellet The Gore i London, har anor helt tillbaka till 1892 och är en symbol för den karakteristiska och brittiska gästfriheten. Med sitt perfekta läge i South Kensington är man nära till de många attraktionerna som huvudstaden London har att erbjuda sina gäster.

Resor-till-London-med-boende-på-hotel-The-Gore-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-London-med-boende-på-hotel-The-Gore2-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-London-med-boende-på-hotel-The-Gore3-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-London-med-boende-på-hotel-The-Gore4-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-London-med-boende-på-hotel-The-Gore7-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-London-med-boende-på-hotel-The-Gore6-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-London-med-boende-på-hotel-The-Gore5-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå
<
>

Hotellet ligger i en historisk viktoriansk byggnad med antika möbler och ljuskronor, träpaneler, gobelänger och originalmålningar från 18 och 1900-talet. Att bo på The Gore är en historisk upplevelse i sig – rent kunglig känner man sig i sagolika omgivningar och man känner verkligen historiens vingslag och tas tillbaka i tiden.

Bo på The Gore i London

Alla sviterna är uppkallade efter några av hotellets mest framstående gäster som en gång besökte hotellet, däribland Dame Nellie, Judy Garland och Lady Blessington. Rummen är alla unikt designade. I 1968 hade The Gores Bar 190 releaseparty för världskända rockbandet Rolling Stones och deras album Beggar Banquet.

Unika resetips om resor till London

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.