The Retreat, Tanzania

 Känn frid, utrymme, äventyr och passion. Lär dig mer om orörda ekosystem och retreatens åtagande att bevara Selous.

collage-the-reatreat-tanzania-co

Med passion för bevarandet av en hotad vildmark och dess djurliv, bräckliga samhällen och miljön som helhet har uppdraget realiserats här i Selous game reserve. Allt i absolut avskildhet. Grundaren av The Retreat är en schweizisk läkare, med 20 års erfarenhet av Tanzania, som alltid haft en tydlig koppling till det autentiska Afrika. Han vill att gästerna ska få en chans till att göra en resa där själen fängslas av naturen och det otämjda djurlivet på savannen.

Det finns alltid utrymme för att skräddarsy dagarna baserat på egna behov för att vistelsen ska få så goda förutsättningar som möjligt. Noggrann uppmärksamhet har ägnats till detaljer, alltid med ett lokalt engagemang. Atmosfären är djupt rotad i Afrikanska traditioner, kryddad av de många kulturella influenserna som i sin tur kombinerats med principerna om Feng Shui och de fem elementen.

Olika teman som äventyr, medvetenhet, romantik, familj, glädje eller andlighet tillåter varje gäst att njuta av en retreat med öppna dörrar för en enskild upptäckt. Känn frid, utrymme, äventyr och passion. Lär dig mer om orörda ekosystem och retreatens åtagande att bevara Selous. Som gäst på retreaten bidra du till att arbetet fortsätter och att passion delas till framtiden.

En oslagbar safariupplevelse kombineras gärna med några dagar vid stranden på Zanzibar.