The Spirit Hotel, Ungern

15 mil söder om Wien, i den gamla historiska byn Sárvár, ligger Spirit Hotel Thermal Spa som öppnade dörrarna 2008.

spirit-hotel-hungary

15 mil söder om Wien, en och en halv timmes bilresa in i Ungern, i den gamla historiska byn Sárvár ligger Spirit Hotel Thermal Spa. I byn upptäckte man medicinskt thermalvatten 1961 och sedan dess har man utvecklat ett spaprogram som har gett ett flertal nationella och internationella utmärkelser.

Området runt Sárvár ligger i de soligaste delarna av Ungern och är enastående vackert med sjöar, skog och åkerfält. De natursköna omgivningarna ger möjlighet till härliga cykelturer, ridning, vandringar och kanotturer. Spirit Hotel erbjuder också ett modernt utrustat gym, bowling, squash och tennis.

Spirit erbjuder 271 rum i boutiquestil. Alla rum har egen balkong eller terrass. I restaurangen serveras såväl buffé som à la carte.

Här erbjuds en stor mängd behandlingar av mycket hög medicinsk, hälso och spa inriktade av hög kvalitet. Det finns 88 behandlingsrum med olika utrustning. De flesta medicinska tjänster är baserade på den världsberömda mineralvatten varmt källvatten i Bad Sárvár. Det gör även de 22 olika swimmingpoolerna som finns såväl utomhus som inomhus.