Tiger Blue

Segelbåten Tiger Blue är det bästa sättet att upptäcka det kristallklara vattnet, ö landskapet och den spektakulära naturskönheten i östra Indonesien. Tiger Blue är en vackert utformad 34m traditionell Phinisi segelbåt med generöst däckutrymme och badrumshytter. Segelbåten har plats för upp till 12 personer.

Resor-til-östra-Indonesien-segelbåt5-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-segelbåt4-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-segelbåt3-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-segelbåt2-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-strand-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-strand3-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-strand2-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-segelbåt-med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-segelbåt-mat--med-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-til-östra-Indonesien-segelbåt6-med-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Segelbåten är designad för familjer och grupper som tillsammans med vänner, är garanterade en resa fylld med oförglömliga stunder vara sig om ni letar efter drakar på Komodo, önskar upptäcka paradisfåglar i västra Papua eller snorkla med de fascinerande och ståtliga Jätte Manta som glider över korallträdgårdarna Raja Ampat. Tiger Blue tar alla ombord nära till de vackraste upplevelser i östra Indonesien.

Det perfekta sättet att resa i östra Indonesien

Segelbåten är tillgänglig att hyra för exklusiva privata charter eller vid arrangerade resor på valda datum. Tiger Blue är perfekt för den äventyrslystna familjen som alltid söker nya upplevelser tillsammans, unika och ”en gång i livet resor” med vänner eller helt enkelt för de som söker lugn och fridfullhet med att komma bort från stressen i vardagen. Livet ombord är spännande och lyxigt för kropp och själ som faller in i ett skönt lugn från första stund.

Unika resetips om resor i östra Indonesien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.