Valla skidorna, packa med dig pjäxorna och dina varmaste kläder, eller hyr allt på plats. Vintersportorten Whistler har en mycket omtalad skidåkning. Vit, frostig snö på granarnas topp, så långt ögat kan nå. Lyxa till det någon dag och ta helikoptern upp till toppen. Efter långa dagar i backen väntar afterski på spat.

Resor-till-Whistler-i-Kanada-Skidlift-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Whistler-i-Kanada-Vattenfall-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Whistler-i-Kanada-Helikopter-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Whistler-i-Kanada-Skidåkning-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Whistler-i-Kanada-Skidbacke-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Whistler-i-Kanada-Sommar-med-Nygren-och-Lind-resebyrå
<
>

Har du inte upplevt puderskidåkning är det här en början på din nya passion. Mjölksyra i benen, adrenalinkick och en häftig skidåkning är något du sent kommer att glömma. Tar ni er till en backe på kartan finns det många fina restauranger att avnjuta en måltid på samt att dricka något gott. En varm gulaschsoppa med en varm kopp dryck och en magisk utsikt är oslagbart.

Bada i de varma källorna i skogen av Whistler

Whistler, som ligger beläget i Kanada är även känt för arrangemanget av Olympiska vinterspelen år 2010. Skidorten är ett av världens mest populära! Här är du omgiven av berg med många fina små gömmor, bland annat varma källor som passar perfekt att avnjuta efter en lång dag i backen. På sommaren lockar Whistler fortfarande besökare med sina häpnadsväckande vyer, natursköna vandringar, vattenfall och spännande utflykter.

Unika resetips om resor till Whistler

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.