Vi drar till Aspen på sportlovet 2021

I samarbete med Polyresor och Supreme Travel arrangerar vi skidresor till Aspen i Colorado under sportlovet med avresor från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Snowmass är den näst största regionen för skidåkning i USA och uppdelad i fyra olika områden; Aspen Highland, Aspen Snowmass, Aspen Mountain och Buttermilk. Snörikt, lyxigt och mysigt för hela familjen.

Skidresor-Aspen-Sportlovet-2021-snöklädda-bergstopparSkidresor-Aspen-Sportlovet-2021-skidliftSkidresor-Aspen-Sportlovet-2021-skidåkare2Skidresor-Aspen-Sportlovet-2021-skidåkareSkidresor-Aspen-Sportlovet-2021
<
>

Aspen lockar inte bara kändisar utan även skidentusiaster och familjer från hela världen. Totalt finns här över 40 olika liftsystem och fler än 300 backar samt mängder av platser för offpist-åkning. Boka din skidresa till Aspen på sportlovet genom oss på Nygren & Lind – din personliga researrangör. Skidorten Aspen är en förtrollande plats med höga berg, mysig stadskärna och den fantastiskt lätta och torra snön som fått namnet champagnepuder.

Skidåkning och hotell i Aspen under sportlovet

Boende under sportlovet är Aspen Mountain Lodge som är en populär och mycket familjevänlig lodge. Det ligger nära liften till skidbackarna, anordnar varje dag en Apres ski, där vin och snacks ingår i priset. Gratis buss tar dig till alla fyra områden – Aspen Highland, Aspen Snowmass, Aspen Mountain och Buttermilk.

För mer information och bokning av skidresor till Aspen på sportlovet 2021

Ring oss på 08-545 685 10! Vi hjälper dig med att boka skidresan för hela familjen till Aspen i Colorado på sportlovet.