Botswana

Botswana är ett stort land med ett rikt och varierande djurliv och har med tack till rika diamantfyndigheter, utvecklats till ett medelinkomstland och beskrivs som en framgångssaga. Här kan du uppleva safari från hästryggen, gå på vandring med övernattning i små tält, stora lyxtält eller i fantastiska lodger.

<
>

Botswana är ett av de rikaste länderna i Afrika och har fantastiska naturtillgångar såsom det varierande landskapet och det färgrika djurlivet. För den safari intresserade bjuder landet på en unik chans att komma riktigt nära det vilda djurlivet. I Botswana finns öken, bush och framförallt Okavango’s delta med ett av Afrikas djur rikaste områden.

För den aktiva och nyfikna

Botswana erbjuder en hel del att uppleva för den aktiva och nyfikna resenären. En flygning över Moremi ger fullkomligt en av de mäktigaste upplevelserna en kan tänka sig – safari från ovan. En första parkett svårt att toppa och svårt att glömma. Vad sägs om en båtsafari på Okavangos delta? Titta närmare på vilda djur som flodhästar, krokodiler, bufflar, elefanter och mängder av vattenfåglar. Solnedgången är mycket vacker…

Unika resetips om resor till Botswana

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.