Spännande Kuba med bergskedjor, nationalparker, städer, vacker kolonialarkitektur och en färgstark kultur som genomsyrar landet. Res till Kuba och upplev detta livliga land med sina stora kontraster, vänliga Kubaner och långa historia.

<
>

Kuba har gott om nationalparker och stränder. Landet har till och med Västindiens längsta kuststräcka. Snorkla, dyk och utforska någon av alla grottor och berg. Huvudstaden Havana lockar med restauranger, barer och nattklubbar. Ståtliga 50-talsbilar glider fram på Havanas gator och jazzig salsamusik ljuder från klubbarna.

Varadero på Kuba har 20 kilometer sandstrand

Populära staden Varadero har mer än 20 kilometer sandstrand och är en utmärkt plats att bege sig på båtturer, snorkla eller dyka. Här kan man även golfa, gå på kabaret eller besöka grottor. Besök cigarrfabriker eller Che Guevara-muséet, dansa salsa på någon av städernas klubbar eller njut av musikuppträdanden på lokala restauranger. Nationaldryckerna är drinkarna Cuba Libre och Mojito – båda gjorda på rom, då romproduktionen är stor i landet.

Unika resetips om resor till Kuba

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.