Namibia

Välkommen till Namibia, på den södra dela av Afrikas västkust, där varje steg på resan öppnar upp för oändliga landskap där storslagen natur möter stillhet och vilda djur. För den äventyrlige resenären blir varje ögonblick en belöning! Här sträcker sig världens äldsta öken, Namibiaöknen, längs hela kustlinjen och skapar en dramatisk kontrast mellan det blåa havet och de röda sanddynerna. Namibia väntar på att förtrolla dig med sin enastående skönhet och överraskande tystnad. Är du redo att utforska?

Namibia_Lejon_nygren_1800x1200Öken_Namibia_röd_sand_väg_nygren_1800x1200Solnedgång_Öken_Namibia_röd_sand_nygren_1800x1200Öken_Namibia_antiloper_nygren_1800x1200Öken_Namibia_röd_sand_nygren_1800x1200Öken_Namibia_zebra_nygren_1800x1200
<
>

I mötet med Namibias vilda djurliv på en safari blir varje ögonblick dramatiskt. Men resan erbjuder inte bara naturens underverk. Stämma möte med Himbafolket och upplev deras fängslande musik och dans, en ordlös kommunikation som genomsyrar både vardag och fest. Se kvinnor klädda i ockra, skinnkjolar och rastaflätor dansa i trans för att samtala med förfädernas andar. En unik inblick i Namibias rika kultur och traditioner.

Namibias natur berikar din resa

En safariresa till Namibia är en rik upplevelse där naturen sätter sitt prägel. Etosha, en av världens största nationalparker, bjuder på oförglömliga ögonblick. Vid rika regnfall förvandlas saltslätten Etosha Pan till en glittrande sjö, lockande färgstarka fåglar. De röda sanddynerna vid Sossusvlei, där öken möter hav, är också en plats värd att besöka. Men med långa avstånd krävs logistik för att göra resan riktigt minnesvärd. Namibia bjuder på en palett av naturliga underverk och kräver utforskning för att uppskatta dess skönhet till fullo.

Unika resetips om resor till Namibia

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.