Namibia

I Namibia går resan genom oändliga landskap där storslagen natur samsas med stillheten och djurens vilda liv. Den äventyrlige kommer att belönas! Världens äldsta öken, Namibiaöknen, sträcker sig längs hela landets kust. Kontrasten mellan blått hav och röda sanddyner är dramatisk. Fascinationen för detta resmål är befogat!

<
>

Lika dramatisk kan mötet bli med alla de djur som här lever i sin naturliga miljö. Stäm ett möte med Himbafolket och förtrollas av musik och dans som är en ordlös kommunikation för både vardag och fest. Se hur boskapsnomadernas kvinnor, smyckade med ockra, skinnkjolar och rastaflätor, dansar sig in i trans för att samtala med förfädernas andar.

Namibias natur berikar din resa

Det finns mycket som berikar under en resa till Namibia och naturen är för många en oförglömlig upplevelse. Etosha är en av världens största nationalparker. Saltslätten Etosha Pan blir till en glittrande sjö när regnen är rikliga vilket lockar till sig mängder med färgrika fåglar. Värt ett besök är också de röda sanddynerna som möter havet vid Sossusvlei. Avstånden är många gånger långa och det krävs logistik för att resan ska bli riktigt bra.

Unika resetips om resor till Namibia

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.