Sydafrika

Välkommen till Sydafrika – landet som ”har allt”. Landet bjuder på pulserande storstad, välkända vingårdar, magnifik golf, sköna bad, spännande safari, vacker natur, underbara hotell och resorts. Landet sjuder av liv och ekonomin hör till de starkaste i Afrika. Hit kan du resa många gånger och hela tiden uppleva nya saker.

<
>

Sydafrika passar utmärkt även för barnfamiljer och i Krugerparken får även de yngre barnen följa med på safari. Att redan som liten få uppleva Sydafrikas rika och vilda djurliv på nära håll tillsammans med familjen, ger ovärderliga fina och spännande minnen hos de yngste. Men Sydafrika är så mycket mer än safari.

En lyxig och oförglömlig tågresa

Sydafrika lockar även med ett kulinariskt kök utan dess like med toppklass restauranger och världskända vinområden som bara väntar på att få välkomna nyfikna vinprovare. Kapstaden, av många ansedd som en av världen vackraste städer, vindistrikten Stellenbosh och French Hook, Garden Route och mycket mycket mer. Eller varför inte luta dig tillbaka och uppleva landet på en av de lyxigaste tågresorna i världen – Rovos Rail.

Unika resetips om resor till Sydafrika

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Platser i Sydafrika

Visa mer