Nicaragua bjuder på en hel del oanade pärlor runt om i landet. Granada är en levande historisk by och ger vykorts motiv runt varje hörn med sina färgrika hus i kolonialistisk stil. Inte långt från San Juan del Sure, ligger stranden Playa del Coco där du kan uppleva utsläpp av baby-sköldpaddor – ett underbart skådespel som barn och vuxna älskar.

resor_nicaragua_surfa_nygren_lind_resebyråresor_nicaragua_strand_nygren_lind_resebyråresor_nicaragua_nature2_nygren_lind_resebyråresor_nicaragua_nature_nygren_lind_resebyråresor_nicaragua_lokal_öl_nygren_lind_resebyråresor_nicaragua_granada_nygren_lind_resebyrå
<
>

Naturen är vacker och grön och klimatet perfekt för kaffeodling. Kaffeplantagerna är många och det nicaraguanska kaffet säljs främst i de Centralamerikanska länderna men har etablerat sig i hela världen. Letar du efter den ultimata rushen? Nicaraguas mångsidiga geografi, intensiva energi och allt-fungerar-attityd, gör landet perfekt för spännande utomhusupplevelser.

Nyp-dig-i-armen-upplevelse i Nicaragua

Små paradis i form av billösa öar med vita och de vackraste tänkbara stränder, inviterar till nyp-dig-i-armen-upplevelser i det karibiska havet. Hitta lugnet och njut av livet i en bungalow på stranden. På restaurangerna kan du ta för dig av den lokala maten quesillo, nacatamal och vigoron – du lär inte bli besviken. Det är alltid obligatoriskt med en stark kopp kaffe – från Nicaragua! Om storstäder lockar– besök León, staden som har allt huvudstaden Managua inte har. Historiska byggnader, magnifika konstsamlingar, internationella restauranger och ett händelserikt nattliv.

Unika resetips om resor till Nicaragua

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.