Vackra Costa Rica i Centralamerika, har allt från äventyr till behagligt lugn. Namnet Costa Rica betyder "den rika kusten" och symboliserar just den rikedom landet har jämfört med sina grannländer Nicaragua och Panama. Njut av långa stränder omgivna av vacker natur mot både Karibiska Havet och Stilla Havet.

Resor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---gepardResor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--ziplineResor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---vackert-vattenfallResor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---papegoyaResor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---kille-i-vattenfallResor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---färglad-costa-ricanResor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---bananerResor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---apor-djungeln
<
>

Costa Rica har inte bara porlande vattenfall och soliga sandstränder, men är också känt för alla sina aktiviteter i den vackra naturen. Vad sägs om zipline i djungeln, hoppa från klippor, åk på forsränning och klättra i vulkankratrar? Då landet består till nästan en femtedel av naturskyddsområden finns det alltid något att se och utforska. San José är landets huvudstad och är känt för sina många vackra teatrar och överraskande gastronomiska upplevelser.

Långa, vackra stränder i Costa Rica

Playa Carillo erbjuder långa, vackra stränder med få besökare och ett behagligt lugn. Vattnet är klart och i nationalparken och världsarvet Cocos Island, blir en dykares dröm uppfylld då det anses som en av de bästa platserna i världen att se hajar, rockor, tonfisk och delfiner. Njut av de vackra vyerna, arkitekturen, den goda maten och ta in Costa Ricas talesätt ”Pura Vida” – Det goda livet.

Unika resetips om resor till Costa Rica

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.