Kambodja

Res till tropiska Kambodja och utforska dess regnskog, risplantager och buddhistiska tempel. Hänförs av historien och njut av enastående vyer. I Kambodja ligger den mystiska ruinstaden Siem Reap och dess historiska tempel. Angkor Wat är bara en av många väl värda ett besök.

<
>

Förundras också över de bevarade templen, palats och pagoder som finns i huvudstaden Phnom Penh och kryssa på den mäktiga Mekongfloden. Landet lockar med sina vackra berg och ståtliga tempel, så som Preah Vihear-templet med sin fantastiska utsikt över Dângrêkbergen. Med Thailand som närmaste granne i väst finns möjligheter att uppleva båda ländernas guldkorn under lite längre resor.

Djungel och dykning i Kambodja

Landet är oerhört spännande. Nyfikna och utforskande besökare mättas i upplevelser och höga förväntningar infrias. Kambodjas djungel inbjuder även till äventyr och det finns ett otal fagra platser att besöka i landet. Snorklings- och dykningsmöjligheter finns det gott om och ön Koh Take Tiev är känd för just detta. För den som vill unna sig något extra i den Kambodjanska skärgården kan vi tipsa om något alldeles speciellt.

Unika resetips om resor till Kambodja

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Kambodja

Visa mer