Guatemala, landet med Mexiko i norr, Belize i nordost, Honduras och El Salvador i söder, imponerar sina besökare med rik kultur, spännande historia, slående original arkitektur och vacker natur. Morgan Freeman, producent och känd Oscarvinnande skådespelare, besökte El Mirador - "den första av världens åtta underverk".

Resor_guatemala_vandring_vulkan_2_Nygren_lind_resebyråResor_guatemala_Nygren_lind_resebyråResor_guatemala_korn_Nygren_lind_resebyråResor_guatemala_2_Nygren_lind_resebyråResor_guatemala_vandring_vulkan_Nygren_lind_resebyråResor_guatemala_majskolbar_Nygren_lind_resebyrå
<
>

Morgan Freeman, producent och känd Oscar-vinnande skådespelare, besökte den pre-colombianska Maya-kolonin av El Mirador, i norra regionen Petén. Han uppmanade allmänheten att besöka destinationen för att se de imponerande maya strukturer, bland dem El Mirador, som han kallade ”den första av världens åtta underverk”.

Unik vandring i vulkan i Guatemala

Upplev en spännande och unik vandring på ett par timmar i vulkanen Pacaya Volcano – när den är tyst. Du belönas med en fantastisk vacker utsikt. I huvudstaden ligger en arkeologisk park Kaminaljuyu, som bevisar stadens viktiga förflutna. Huvudstadens tusenåriga historia och kultur kan upplevas i det nätverk av statliga och privata museer som finns i staden. Den antika staden Antigua Guatemala med sin magnifika skönhet, har utsetts till UNESCO världsarvslista.

Unika resetips om resor till Guatemala

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.