Storbritannien

I varje hörn av Storbritannien hittar du hundratals fantastiska sevärdheter, allt från små lokala museum och gallerier till mat och dryck eller världsberömda sevärdheter som Big Ben och Houses of Parliament i världsmetropolen London. Storbritannien har en rik och fascinerande historia.

<
>

Storbritanniens historia sträcker sig ända tillbaka till 6 500 f.Kr och du hittar monument överallt från dess historia – från Stonehenge till Buckingham Palace. I Storbritannien hittar du flera av UNESCO världsarvsplatser, både kulturella och naturliga och ett antal kulturarvsstäder: Bath, Canterbury, Chester, Durham, Oxford, Stratford-upon-Avon och York.

Att göra i Storbritannien

Det är kanske enklare att nämna vad som inte finns att göra… på din resa till Storbritannien är det bara fantasien och egna intressen som sätter gränser. Efter alla historiska och kulturella besök med kanske lite shopping, är det aldrig långt till närmaste pub som vi Skandinaver har en speciell kärlek till. Prata på med de lokala och få insider-tips som de älskar att dela med sig av. Missa inte en musikal om resan går till London.

Unika resetips om resor till Storbritannien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Platser i Storbritannien

Visa mer