Europa

Europa bjuder på massor av spännande resmål. Pulserande storstäder, storslagen natur, några av de bästa köken i världen samt en storslagen historia. Utmaningen är att välja det bästa av det bästa. Vilken opera ska besökas och när? Europas resmål och hotell är nära men vilka passar bäst för barn?

<
>

Europa är med sin 10 400 000 km² den näst minsta av världens kontinenter. Kontinentet med sin kulturella mångfald, sina kosmopolitiska städer och sina många spektakulära landskap erbjuder alla sorters resenärer ett överdåd av kulturupplevelser och kulinariska uppenbarelser.

Skräddarsydda resor till Europa

Det finns mängder av frekventa flygresor, toppklasshotell och resorts, underhållning på högsta nivå och otaliga variationer på sätt att resa till och runt i Europas länder. Unna dig en långweekend till storstäderna med kvällsunderhållning av världskända artister där du kan börja kvällen med en middag på en av många Michelin-restauranger. Eller njut av en veckas solsemester på en skön strand på Cypern…vi skräddarsyr din resa oavsett om det är en privat resa eller affärsresa.

Unika resetips om resor till Europa

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

 

Platser i Europa

Visa mer