Polen

Den mysiga weekendpärlan Polen, har både storstäder och sandstränder. Upplev landets variationsrikedom med den polska Rivieran i norr, bergen i söder och Błędówöknen strax utanför Kraków. Vackra bevarade sevärdheter, historia från andra världskriget eller slappna av på ett modernt spa.

Resor_till_Polen_Torg_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Polen_Centrum_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Polen_Konst_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Polen_Skog_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Polen_Sevärdhet_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Polen_Musik_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Polen_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Är det naturen som lockar så är ett besök till Białowiezaskogen ett måste. Skogen är med på UNESCO:s världsarvslista och är hem till ett flertal djur- och växtarter som dött ut på en del andra håll i Europa, såsom brunbjörn och europeisk bison som lever vilt här. Andas in den kala, svala luften och bli ett med naturen. Här går det att vandra i timmar.

Vandra i Polen i de vackra Tatrabergen!

Polens rika tradition inom teater, film, konst och musik har lett till flera betydande författare och ett antal Nobelpristagare. Besök spännande museum, öppna torg, smala gator och stora marknader. Åk skidor eller vandra i Tatrabergen. Besök huvudstaden Warszawa, i princip återuppbyggt efter Andra Världskriget. Medeltidsstaden Kraków är både anrik och mysig men även modern. Hamnstaden Gdansk har också vackra gamla stadsmurar.

Unika resetips om resor till Polen

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Polen

Visa mer