Indiska Oceanen

I Indiska Oceanen ligger några av världens absolut vackraste och stränder. Här finns olika typer av ö-liv men alla har de gemensamt kritvita stränder, vajande palmer, skimrande azurblått vatten med sjudande korallrev och rosa romantiska solnedgångar.

<
>

Indiska Oceanen är världens tredje största hav med en helt sagolik tropisk värld under och ovan vattenytan. Populära semesterparadisen Seychellerna, Mauritius och Maldiverna lockar skandinaver från vinterns kyla med värme, fantastiska stränder och resorts i alla olika prisklasser anpassad ens resebudget och intressen. Hör med oss – vi har varit där och tipsar gärna från våra egna resor dit.

Resor till paradiset – på riktigt

Maldiverna erbjuder egna resorts med panorama-havsutsikt och du tror fortfarande att du drömmer när du doppar tårna i havet direkt från din veranda. Mauritius är mångfaldens ö med vacker natur som gränsar till några av de vackraste stränder i världen. Med sitt behagliga klimat reser många till Seychellerna året runt. De vitaste stränder och ett unikt lokalt cuisine på havets delikatesser gör att många återvänder. Det är lätt att bli kär oavsett vilket ö-rike du väljer.

Unika resetips om resor till Indiska Oceanen

Ring oss! Vi hjälper vi dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Platser i Indiska Oceanen

Visa mer