Ungern

Ungern med sin centrala placering i Europa, förknippas oftast med termalbad som måste upplevas. De flesta ligger i gamla, anrika och spännande byggnader som är värt upplevelsen i sig. Huvudstaden Budapest lämnar ingen oberörd, det är en av de mest välbevarade städerna i Europa efter andra världskriget.

<
>

Historiska sevärdheter finns överallt och blandas med nya moderna shoppingcentra och hotell i alla klasser. Turismen ökar och skapar en ökad efterfrågan efter boende. Två av de mest kända och förmodligen vackraste spaanläggningarna i Budapest är Szechenyi termalbad och lyxiga Gellert termalbad som är ett måste-besök i huvudstaden i Ungern.

Ungern har ett hav av upplevelser

Förutom termal-bad med mängder av sköna spaupplevelser har landets huvudstad en oavbruten ström av aktiviteter för alla oavsett om du söker underhållning, kultur eller shopping. Det ungerska köket får smaklökarna igång med kryddiga korv och mustiga soppor. Njut av ungersk Tokajerviner och avsluta middagen med en fruktig efterrätt. Ett livligt och underhållande kvälls- och nattliv gör att dagarna i Budapest kan bli härligt långa.

Unika resetips om resor till Ungern

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.