Zambia

Välkommen till Zambia – landet med spektakulära solnedgångar, kaskader av vattenfall, ett överflöd av vilda djur och äventyrliga naturupplevelser som ger din semester det lilla extra – oförglömliga minnen skapas från första stund. Zambierna gör Zambia till ett av de mest gästvänliga länderna i Afrika.

Safariresor_Zambia_Lejon_Nygren_Lind_Resebyrå Safariresor_Zambia_Lejon_3_Nygren_Lind_Resebyrå Safariresor_Zambia_Lejon_2_Nygren_Lind_Resebyrå Safariresor_Zambia_giraffe_Nygren_Lind_Resebyrå Safariresor_Zambia_elefant_Nygren_Lind_Resebyrå Safariresor_Zambia_chimpanser_Nygren_Lind_Resebyrå Safariresor_Zambia_antilop_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Zambia i södra Afrika är känd för bland annat de legendariska vattenfallen Victoria Falls, den vilda Zambezi-floden och för att vara välsignad med unika naturunderverk. Zambias stora städers tillväxt, har varit snabb och omfattande – Lusaka, huvudstaden, en av Afrikas snabbast växande städer, medan den historiska staden Livingstone har blivit ”äventyrskapitalet” i hela Afrika.

Världens bästa safari i Zambia?

Det sägs att safari-upplevelserna är de finaste, mest spännande och de mest adrenalinkickande i världen – du står ansikte-till-ansikte med verkliga Afrika. De många nationalparkerna erbjuder stora möjligheter att observera Afrikas slättspel med landets vilda rovdjur. På Zambezi-floden erbjuds stora fiske-möjligheter, äventyrsaktiviteter och kanotssafari. Dessa är några av de mest orörda och bäst skyddade floderna på kontinenten och hemmet för mycket av Zambias djurliv.

Unika resetips om resor till Zambia

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.