Låt dig omfamnas av hjärtligheten på den mångkulinariska ön Reunion. Beläget i Maskarenernas skärgård, där vattnet är kristallklart och mångfärgad fisk simmar bland korallreven. Cykla på de krokiga vägarna i regnskogen eller upplev de sällsynta smakerna som flödar i köket. Här finns det gott om upplevelser!

Resor_till_Reunion_i_Indiska_Oceanen_Solnedgång_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Reunion_i_Indiska_Oceanen_Marknad_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Reunion_i_Indiska_Oceanen_Matlagning_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Reunion_i_Indiska_Oceanen_Fiskar_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Reunion_i_Indiska_Oceanen_Frukt_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Reunion_i_Indiska_Oceanen_Delfiner_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Reunion_i_Indiska_Oceanen_Chili_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Befolkningen på ön kommer från jordens alla kontinenter. Explosiva smakupplevelser, olika ritualer och flera kulturer kan du få uppleva här. Besök marknaden och känn doften från gurkmeja, vanilj och bönorna till det milda Bourbon Pointu-kaffet. Vill du lära dig att laga de utsökta kakorna, en av öns delikatesser, är detta ett perfekt tillfälle.

Åk på en oförglömlig picknick på ön Reunion

Vandra i den fuktiga, mossgröna regnskogen vars stigar kantas av blommor och lyssna på de hundratals olika djurläten som studsar bland trädtopparna. Paddla kanot, upplev rännforsning eller åk på en oförglömlig val- och delfinskådning. Fördjupa dig i Reunions historia, dess arv och olika traditioner där musik och dans har stor inverkan. Avsluta sedan dagen med de hemlagade kakorna på en picknick i sann Réunion-atmosfär.

Unika resetips om resor till Reunion

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.