Bhutan

Bhutan – Åskdrakens land - har under århundraden varit stängt för utomstående och myterna har vuxit sig starka och mer mystiska. En resa till Bhutan är verkligen något för dig som vill uppleva något unikt som inte många västerlänningar har varit med om. Enligt gammal tradition måste anställda i staten fortfarande bära traditionella dräkter - männen en så kallad gho och kvinnorna kira.

<
>

Myterna kring Bhutan har vuxit sig starka, men det är inte många som haft möjlighet att se verkligheten bakom alla fantasieggande historier. Här får du inblick i den unika kulturen, du får uppleva Black Mountain National Park och får möjlighet att gå den fascinerande Gangey trek där du övernattar i en camp på över 3000 meters höjd.

Kombinera Bhutan med Indien

Med oss lovar vi dig en unik upplevelse utöver det vanliga. Till Bhutan reser vi kanske en gång i livet och vi kan lova garanterat en unik upplevelse som är få förunnat. En bra kombination är Bhutan och Indien, men det går också bra att kombinera med Bangkok. Förslagsvis tillbringa två nätter i Bangkok och flyg sedan till Bhutan och tillbringa fem nätter där. En vistelse på Uma Paro by COMO är en djupdykning i Bhutans säregna kultur, men också ett tillfälle att njuta lyxen av en COMO resort.

Unika resetips om resor till Bhutan

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.