Portugal

Portugal erbjuder vacker natur, härliga stränder och gamla städer. När du har klarat av alla sevärdheter i Lissabon kan man enkelt ta sig till kuststäderna Caiscais och Estoril där det finns fina golfbanor och stränder.

<
>

Portugal är för många synonymt med solsken och stränder då landet har 850 kilometer havssträcka ut mot Atlanten. Turister kommer till Portugal för att uppleva det goda livet med fina viner, kulinariska äventyr och kombinationen av traditioner och moderniteter. Befolkningen är välkända för sin gästfrihet och tar väl emot alla besökare med et hjärtligt leende och öppna armar. Golfarna hittar världskända golfbanor och historiatörstiga turister hittar lugnet i Sintra. Besök även populära Alentejo strax ovanför välbesökta Algarvekusten. Här upplever du det lantliga Portugal med Costa Vicentina som kännetecknas av långa, vilda surfstränder.

Portugals öar – Azorerna och Madeira

Oavsett om det är ögruppen Azorerna, fastlandet eller ön Madeira som lockar så finns här något spännande för alla. Res hit för att ta del av det rika kulturlivet, det vackra landskapet och de historiska arven såväl som det ljuvliga språket. Lissabon med mix av modernt och gammalt, samlar turisterna på öppna torg och livliga marknader. Nattlivet lockar gammal som ung med ett brett utbud av barer, restauranger och nattklubbar.

Unika resetips om resor till Portugal

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Portugal

Visa mer