Filippinerna

Filippinerna består av hela 7000 öar som lockar med sin natur, vulkaner, sandstränder och extremt klara vatten. Dyk i undervattensgrottor, snorkla i korallrev eller simma i vattenfall. Filippinerna delas in i tre områden – norra Luzon, mellersta Visayas och södra Mindanao. Öster om ögruppen ligger också Filippinergraven, ett av världshavens största djup.

<
>

Dykning, vindsurfing och avkoppling – ja det beskriver Filippinerna mycket väl. Vi lägger till kilometerlånga stränder, risfält omgivna av vacker och slående natur så är resan nästan komplett… du kan ju också se valar, delfiner, hajar och sköldpaddor på nära håll. Föredrar du häller att utforska land och berg, är vattenfallen höga och vackra.

Platser att besöka i Filipperna

I Luzon finns dykning, vindsurfing och avkoppling. Borocay har kilometerlånga stränder och risfälten Cordillerad är berömda för sina vackra omgivningar. I Visayas ligger Tibbataha Reefs nationalpark, en fantastisk plats att dyka på. Ön Palawan lockar med sina vackra korallöar, undervattensgrottor, korallrev och laguner. Besök gärna mytomspunna världsarvet Chocolate Hills med sitt unika landskap i mjuka kullformationer.

Unika resetips om resor till Filippinerna

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.