Seychellerna

Tänk att besöka det paradis du drömt om - en plats där stränderna är nästan öde, tystnaden omger dig i sin mest naturliga form. Naturens skönhet, smaragdgröna granitöar och sandstränder som känns som potatismjöl. Du är nästan frestad att nypa dig själv i armen för att förstå att detta inte är en dröm men du har faktiskt ankommit paradiset. Andas ut och njut!

Skräddarsydda-resor-Seychellerna-sol-och-badNygren-Lind-ResebyråSkräddarsydda-resor-Seychellerna-fiskNygren-Lind-ResebyråSkräddarsydda-resor-Seychellerna-öar-Nygren-Lind-ResebyråSkräddarsydda-resor-Seychellerna-strand-Nygren-Lind-ResebyråSkräddarsydda-resor-Seychellerna-skaldjur-Nygren-Lind-ResebyråSkräddarsydda-resor-Seychellerna-granit-strand-Nygren-Lind-ResebyråSkräddarsydda-resor-Seychellerna-granit-och-strand-Nygren-Lind-ResebyråSkräddarsydda-resor-Seychellerna-djurliv-Nygren-Lind-ResebyråSkräddarsydda-resor-Seychellerna-granit-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Seychellerna i Indiska Oceanen, är verkligen en drömlik upplevelse, och när du anländer till detta paradis känns det som om du måste nypa dig i armen för att tro det. Naturen är helt orörd, och de grönskande granitöarna reser sig majestätiskt ur havet, omgivna av vita stränder som känns som mjukt potatismjöl. Kontrasten med de svarta granitstenarna och deras mjuka former är en syn som tar andan ur en. Palmerna svajar i vinden, och havet är helt oförskämt klart och klarblått.

Seychellerna ger lyx ett ansikte

Släpp lös din nyfikenhet, för här finns en värld av spännande äventyr att utforska. Planera en picknick och ta med din cykel för att utforska en orörd strand, där du kan slå dig ner och njuta. Eller varför inte ge dig ut på en tidig morgonpromenad, precis före soluppgången? Skor är valfritt (även om barfota är det traditionella sättet) när du följer någon av de fascinerande stigarna. Kanske leder stigen till en utsiktsplats eller en strand som tidigare endast besökts av sköldpaddor och några få andra äventyrare. Seychellerna är som skapta för romantik och bröllopsresor. Ta tid att njuta av varandra och det himmelska paradiset – ni skapar minnen för livet.

Unika resetips om resor till Seychellerna

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.