Seychellerna

Tänk att få resa till en plats som länge varit ett paradis i dina drömmer. En plats där stränderna är nästan tomma och där stillheten finns i sin naturliga form. Orörd vacker natur och grönskande granitöar omringas av potatismjölsstränder. Det är bara att nypa dig i armen och vakna – drömmen har blivit en verklighet.

<
>

Seychellerna är som drömmen och under din resa blir drömmen verklighet. Naturen är orörd och de grönskande granitöarna skjuter upp ur havet, omringade av vita potatismjölsstränder. De svarta granitstenarna med sina mjuka former ger en häftig kontrast. Palmer vajar och havet är sådär oförskämt klarblått att cyklopet gott kan lämnas på land.

Seychellerna ger lyx ett ansikte

Låt nyfikenheten ta över för här finns mycket spännande att se och göra. Med cykel och picknik som mål, är det helt på sin plats att leta upp en orörd strand och slå läger. Eller en tidig morgon, precis innan soluppgången, ta på riktiga skor (även om barfota är den officiella klädseln) och ge dig ut på någon av alla spännande promenadstigar. Kanske den leder till en utkiksplats eller till en strand som tidigare bara besökts av sköldpaddor och enstaka tvåbenta.

Unika resetips om resor till Seychellerna

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.