Djupa, gröna dalar, höga berg, kristallklart vatten och kilometers långa kritvita stränder, upplev Grenada med oss. Denna karibiska pärla erbjuder dess orörda skönhet. Omges av pastellfärgade fasader och varma leenden, fram med kameran, St George’s är en av Västindiens mest fotogeniska huvudstäder.

Resor_till_Grenada_Palm_nygren_lind_resebyrå Brölloppsresor_till_Grenada_nygren_lind_resebyrå Resor_till_Grenada_Kristallklart_Vatten_nygren_lind_resebyrå Resor_till_Grenada_Frukt2_nygren_lind_resebyrå Resor_till_Grenada_Fågel_nygren_lind_resebyrå Brölloppsresor_till_Grenada_Ringar_nygren_lind_resebyrå Resor_till_Grenada_Frukt_nygren_lind_resebyrå
<
>

Spice Island, som ön även kallas erbjuder sagolika korallrev, sjunkna skatter och en unik undervattensskulpturpark för den som vill dyka. Utforska nationalparken Grand Etangs slående vandringsleder i regnskogen, där kolibrier flyger fritt och Mono-apan klättrar i trädtopparna. Här frodas vegetationen av exotiska frukt- och kryddodlingar.

Säg ja till din älskade på Grenadas vita stränder

Letar ni efter det perfekta paradisbröllopet? Grenada är det optimala alternativet för en bröllopsresa – förvänta er en oförglömlig upplevelse. Säg ja till din älskade i en magisk atmosfär på den kritvita stranden, bland försiktigt svajande palmer i solnedgången. Ön tillser gästerna med god västerländsk mat och med boenden av hög standard. Njut av dagarna på Grenadas mest natursköna strand, Grand Anse, i en korgstol med den svalkande, lokala ölen Carib.

Unika resetips om resor till Grenada

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.