Hawaii

Surfing, stränder och solnedgångar är ledorden i paradiset Hawaii.

<
>

Hawaii är drömmarnas stat – fantastisk natur, otaliga stränder, aktiva vulkaner och drömska solnedgångar uppdelat på åtta öar. Passar såklart de äventyrliga dykarna och surfarna såväl som valskådarna. Man kan åka på val- och delfinsafari eller bara segla i kvällsbrisen på en katamarantur.

Vinter är högsäsong för surfing och de stora surftävlingarna arrangeras i januari varje år. Kom och se världsmästarna på vågorna eller prova att stå på brädan själv!

Oahu är hemvisten för huvudstaden Honolulu som huserar USA:s enda kungliga palats. Vandra upp på kratern Diamond Head eller avnjut kulinariska upplevelser i Chinatown.

The Big Island är den största ön och har aktiva vulkaner och stränder med lavasten.

Maui är en populär destination för bröllop och smekmånader då här finns många romantiska resorts och en otroligt vacker körsträcka.

Ögruppen Hawaii har något för alla och för alla tillfällen. Inte konstigt med tanke på de häpnadsväckande vackra och färgfulla solnedgångar som sker varenda kväll – för att inte nämna den otroligt stjärnklara himlen. Befolkningen är dessutom extremt vänlig, servicenivån är hög och bemötandet är alltid enligt ”the aloha spirit”.

Res hit och finn en egen personlig bit av paradiset.