Hawaii

Grönskande natur, otaliga stränder, aktiva vulkaner och drömska solnedgångar uppdelat på åtta öar. Passar de äventyrliga dykarna och surfarna såväl som valskådarna. Åk på val- och delfinsafari eller bara segla i kvällsbrisen på en katamaran. Surfing, stränder och solnedgångar- välkommen till paradiset Hawaii.

Resor_till_Hawaii_med_Nygren_Lind_Resebyrå-3Resor_till_Hawaii_med_Nygren_Lind_Resebyrå-1Resor_till_Hawaii_med_Nygren_Lind_Resebyrå-2Resor_till_Hawaii_med_Nygren_Lind_Resebyrå-4Resor_till_Hawaii_med_Nygren_Lind_Resebyrå-5Resor_till_Hawaii_med_Nygren_Lind_Resebyrå-6Resor_till_Hawaii_med_Nygren_Lind_Resebyrå-7
<
>

Vintern är högsäsong för surfing! De stora surftävlingarna arrangeras i januari varje år. Kom och se världsmästarna på vågorna eller prova att stå på brädan själv. Oahu är hemvisten för huvudstaden Honolulu, vandra upp på kratern Diamond Head eller avnjut kulinariska upplevelser i Chinatown. Befolkningens bemötandet är alltid enligt ”the aloha spirit”.

Upplev färgfulla solnedgångar i Hawaii

The Big Island är den största ön och har aktiva vulkaner och stränder med lavasten. Maui är en populär destination för bröllop och smekmånader då här finns många romantiska resorts och en otroligt vacker körsträcka. Ögruppen Hawaii har något för alla och för alla tillfällen. Inte konstigt med tanke på de häpnadsväckande vackra och färgfulla solnedgångar som sker varenda kväll. Res hit och finn en egen personlig bit av paradiset.

Unika resetips om resor till Hawaii

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.