Franska Polynesien

Franska Polynesien ligger i området Polynesien i Stilla Havet och lever upp till sitt rykte - romantiskt, äventyrligt och härligt avkopplande. Öriket har varmt och fuktigt klimat med många svalkande, vackra vattenfall. Snorkla och dyk eller upplev spänning i djungelns uråldriga grottor.

Resor_till_FranskaPolynesien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-1 Resor_till_FranskaPolynesien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-3 Resor_till_FranskaPolynesien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-2 Resor_till_FranskaPolynesien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-4 Resor_till_FranskaPolynesien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-5 Resor_till_FranskaPolynesien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-6
<
>

Tahiti, med svarta stränder, grottor, vattenfall, klippor, livliga marknadsplatser, muséer och restauranger. Taha’a är en utmärkt femstjärnig destination, världskänd för sin vanilj. Rangiroa är en fantastisk dykardestination för de som vill se hammarhaj, sköldpaddor och delfiner. Området är också huvudorten för vinproduktionen.

Smekmånad på Bora Bora i Franska Polynesien

Bora Bora är känt för att vara en lyxig destination och många nygifta reser hit på smekmånad. Nuku Hiva är fylld med natursköna vyer– besök höga vattenfall eller rid längs stranden på hästryggen. Huahine är en underbar surfingdestination. Landskapet är grönt och frodigt. Cykla bland plantageodlingar med melon, banan och vanilj. Franska Polynesien är ett franskt territorium bestående av över 100 öar och förknippas med njutning, avkoppling och euforisk glädje. Res hit och njut med och av varandra.

Unika resetips om resor till Franska Polynesien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.