Galápagos består av 13 större och hundratals mindre öar och ligger ca 1000 km väster om Ecuadors fastland i ett fantastiskt landskap och välsignad med ett av världens mest rikliga djurliv - både över och under havsytan. Miljontals resenärer från hela världen besöker öarna varje år. De olika öarna har olika personligheter och erbjuder alla varsin upplevelse och stämning.

Resor-till-Ecuador-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---kolibri Resor-till-Ecuador-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---galapagos-blåfot-fågel Resor-till-Ecuador-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---djur-galapagos Resor-till-Galapagos-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---gul-leguan Resor-till-Galapagos-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---blåfotad-fågel Resor-till-Galapagos-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---vit-fågel Resor-till-Galapagos-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---stop-skilt-med-ödla Resor-till-Galapagos-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---sel-trött Resor-till-Galapagos-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---krabba
<
>

Galápagos – spännande natur och en magisk omgivning! Charles Darwin forskade på öarna och skrev om evolutionsteorin. Man kan komma riktigt nära exotiska djur som sjölejon, havsleguaner, blåfotade havssulor, jättesköldpaddor, lavaödlor och pingviner! Djuren är oftast helt orädda för människor. Spännande djurliv finns det gott om och man kryssar bekvämt mellan de olika öarna för att utforska vad nästa ö har att bjuda på. Stanna några nätter på öarna eller bo ombord. Kombinera gärna med några dagar i Quito på fastlandet.

Simma med delfiner på Galápagos – också

Förutom att snorkla, dyka och vandra kan man även simma med delfiner. Öarna är vulkaniska men det finns gott om vackra och vita stränder för det. Simma i korallrev och se hajar, sköldpaddor eller rockor. En av de vackraste stränderna här är Galapagos Beach vid Tortuga Bay – surfa, bada och se de mest fantastiska solnedgångarna här.

Unika resetips om resor till Galápagos

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.