Sri Lanka

Tropiskt, varmt klimat, vackra vattenfall, teplantager, exotiska djur och ett flertal nationalparker. På Sri Lanka väntar korallrev, bukter och laguner. Dykare sätter stor pris på landets skatter under havsytan och de otaliga variationer som erbjuds av dyk. Här finns över 100 floder och 50 vattenfall.

<
>

Utrotningshotade djur som arter av markattor och primater bor i skogarna, såväl som den ståtliga lankesiska leoparden som återfinns i någon av nationalparkerna Yala eller Wilpattu. Ta in intryck från världsarv som den heliga staden Kandy, Dambullas gyllene tempel och de uråldriga städerna Polonnaruwa, Galle och Sigirya.

En upplevelserik resa utlovas till Sri Lanka

En upplevelserik semester utlovas på natursköna Sri Lanka med sina färgglada frukter, kryddstarka mat, vackra sandstränder, smaragdgröna landskap och tropiska regnskogar. Landet erbjuder något för alla åldrar och intressen – roliga beach-partyn, världskänd surfarkultur och vattensporter. Även familjer med mindre barn bor bra på familjeanpassade hotell och resorts i alla prisklasser. Med ett tropiskt klimat med ungefär 30 grader i luften dagtid, erbjuds året runt säsong.

Unika resetips om resor till Sri Lanka

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.