Dominica

Dominica, den gråglänsande ön av vulkaniskt ursprung finner sin plats i magiska Västindien. Ett paradis utöver de vanliga där de brusande, vittoppade vågorna sköljer in över de svarta stränderna. Koppla av i de varma, bubblande källorna i djungelns djup eller vandra i den orörda tropiska regnskogen.

Resor_till_Dominica_Val_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dominica_Vandring_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dominica_Skölpadda_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dominica_Spa_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dominica_Frukt_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dominica_Krabba_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

I huvudstaden Roseau möts du av varma leenden och den bevarade kolonialtidens charm. Fasader i sprakande färger fyller de smala gatorna med små charmiga butiker. Frukt- och grönsaksmarknaden erbjuder mycket exotiskt som lockar besökaren till köp. Upptäck havets fenomen och ta en tur med båt, här hittar du en av Karibiens bästa valskådarplatser.

Njut av naturens spa på Dominica

En satsning på ekoturism har bevarat öns sagolika natur. Wotten Waven är byn där naturens egna spa flödar, fylld med heta källor och bubblande bad. Avnjut en färskpressad, läskande juice innan du tar dig vidare till Boiling Lake, ett fantastiskt vandringsäventyr genom Karibiens finaste regnskogar. Guidade turer i roddbåt finns även tillgängligt för dig som vill uppleva regnskogens skönhet från floden.

Unika resetips om resor till Dominica

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.