Nederländerna

Besök väderkvarnarnas och tulpanernas land och njut av oändligt vackra landskap. Med sina kanaler, byar, städer, närheten till havet och slingriga cykelvägar ser vi Holland som ett perfekt val för semestern. Hänförs av landskap som en gång inspirerade berömda konstnärer.

<
>

Vincent van Gogh, Jan Vermeer och Frans Hals vackra målningar visar hur de hänfördes och inspirerades av landets flora och landskap som kännetecknar Holland så väl. Konstnären Rembrandts hemstad Leiden är än idag känt för just sina vackra kanaler. Promenera längs de kluckande kanalerna som på många håll kantas av historiska renässansbyggnader.

Holland har så mycket mer

Amsterdam är en underbar stad med oanad charm, men det erbjuds så mycket mer. Ta en avstickare till Haarlem, beläget strax utanför Amsterdam, eller till den politiska huvudstaden Haag som är fylld med museer och restauranger. Låt oss inspirera dig till att uppleva allt det som gör landet så attraktivt för oss nordbor. För den som är intresserad av flora och fauna så ligger exempelvis världens största blomsterträdgård, Keukenhof, i Holland.

Unika resetips om resor till Holland

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Nederländerna

Visa mer