Luxemburg

Upptäck Luxemburgs stad genom att utforska och uppleva dess arkitektoniska landskap från den historiska tiden fram till dagens moderna affärscentra. Huvudstaden är pigg och livlig med mängder av turistattraktioner såsom museer, teatrar och konserthus. Kontrasterna är påtagliga i det mångkulturella livet som pågår i huvudstadens centrum.

resor_luxemburg_event_musik_nygren_lindresor_luxemburg_druvor_vingård_nygren_lindresor_luxemburg_restaurant_nygren_lindresor_luxemburg_mountain_bike_nygren_lind_resor_luxemburg_druvor_vinglas_nygren_lindresor_luxemburg_druvor_vin_nygren_lindresor_luxemburg_bar_nygren_lind
<
>

Naturälskaren och sportfantasten tar sig gärna till regionerna utanför Luxemburg – till Luxemburgs Ardenner. I naturparkerna finns, förutom många mountainbike- och vandrarspår, också medeltida slott som är värda ett besök. Upplev Moselle region med sina branta vingårdar. Stanna gärna på en vingård och fråga efter vinprovning.

Ha koll på agendan när du reser till Luxemburg

Planera dina utomhusaktiviteter och agenda när du reser hit  – under året är den kulturella menyn fylld med festivaler, utställningar och teaterföreställningar som är synd om du skulle missa. Utelivet passar allas smaker. Starta kvällen med en drink och middag på en av de många tjusiga restaurangerna – fortsätt sedan till barer och diskotek som med gungande musik underhåller in på de sena nattimmar. Utbudet är stort och det är bara fantasin som sätter gränser – Luxemburg erbjuder något för alla.

Unika resetips om resor till Luxemburg

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.