Schweiz

Schweiz är ett av världens rikaste länder. Även vad gäller storslagen och vacker natur – höga alptoppar och stilla sjöar. För många är landet synonymt med vintersporter men högt uppe i Alperna finns vacker natur som är perfekt att uppleva även sommartid. Upplev den charmerande medeltidsstaden Zürich fylld med historia och konst.

<
>

Myterna gör att vi förknippar landet med gökur, skidåkning, banker med hemliga konton, schweizerost och choklad men det finns självklart så mycket mer. Dagtid kan spenderas med shopping i de många designbutiker som finns i Zürich medans nattetid finns möjligheter att dansa loss på nattklubbarna runt om i huvudstaden.

Populära skidorter i Schweiz

De mest välbesökta och populäraste skidorterna i Schweiz är Engelberg, Zermatt, Verbier och St Moritz. Verbier är en mycket trevlig by mitt i ett gigantiskt liftsystem med skidåkning för alla nivåer. Lev som en ”skibum” eller som en miljardär i en mycket avkopplande och mixad miljö. Är du en off-pistare ska du resa till Engelberg som med tack till glaciären har en något längre skidsäsong. Varför inte avsluta off-pist-dagen med en SPA-behandling?

Unika resetips om resor till Schweiz

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.