Lettland

Huvudstaden Riga är känd som Nordeuropas jugendhuvudstad och ”Little Paris” för sin charmerande stadskärna. Få städer kan mäta sig med den historiska andan och arkitektur som finns i Riga och Lettland i övrigt. Du blir förvånad på ett härligt sätt och reser vidare med ett öppet sinne – kan det finnas mer runt nästa hörn?

resor_lettland_riga_Nygren_Lind_resebyrå6resor_lettland_riga_Nygren_Lind_resebyrå5resor_lettland_riga_Nygren_Lind_resebyrå4resor_lettland_riga_Nygren_Lind_resebyrå2resor_lettland_riga_Nygren_Lind_resebyråspa_resor_estonia_nygren_lind_resebyrå3
<
>

Kulturlivet blomstrar i Riga vilket ger alla konstfantaster oförglömliga och sagolika minnen. De gastronomiska mångfalderna är många och restaurangerna håller hög klass. I gamla stan ligger livliga pubar och restauranger – testa gärna den lettiska pastarätten ”Pelmeni” som är väldigt prisvärt. Ta din kaffe-latte på det kända caféet Black Magic som öppnade 1752 – ett måste-besök.

Lettland och spa-upplevelser – oslagbart

En aktiv naturälskare blir aldrig besviken på sin resa till Lettland. De stora floderna är som skapad för kajakpaddling. Flora och djurlivet längs med floden fascinerar och imponerar. Skulle du hellre vilja sjunka in i en underbar spa-värld, finns flera populära och kända spa-anläggningar som välkomnar på resmålet Jurmala. Vackra, vita sandstränder kantar Jurmala-kusten och ligger på pendelavstånd från Riga.

Unika resetips om resor till Lettland

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.