Mark Twain trodde att Mauritius skapades innan paradiset. Att Gud blev så nöjd med ön att han kopierade den, kallade sin kopia för ”himlen” och bestämde att människorna ska komma dit när de dör. Du märker varför vid ankomst, under semestern och när du vid avresan tänker på när du ska återvända…

<
>

Mauritius, en ö bestående av laguner med vackra stränder, omgärdad av palmer och skyddad av ett färgsprakande korallrev. Den varma gästvänligheten från lokalbefolkningen möter dig direkt du sätter din fot på ön. Resan dit kan kännas lång men med endast tre timmars tidsskillnad är du igång redan på ankomstdagen och det är mycket att välja på.

Mauritius mångsidighet förtrollar

På dagtid mellan simtagen och sköna timmar i solsängen kan du snorkla, surfa och sporta i ditt eget tempo. Ön bjuder också på vackra utflyktsmål så skulle du mot förmodan tröttna på att ligga still kan du ta en cykeltur i närområden eller hyra en bil för att utforska ön. Vi lovar dig kulinariska upplevelser från det lokala köket… ett tips är att njuta av deras välkända lokala fisk- och skaldjursrätter.

Unika resetips om resor till Mauritius

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Platser i Mauritius

Visa mer